Orskov Foods logo AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Orskov Foods industri

Moderne og alsidig industriproduktion.

Industribær er Orskov Foods

største forretningsområde.

 
 
 
     
 

Industri

 
 

Frugt, bær og saft til industri er vores største forretningsområde. Vi råder over en moderne og alsidig industriproduktion. Vi har produktion i Ørbæk, Danmarkpå vores tre fabrikker i Polen og en fabrik i Chile. Vores hovedkontor ligger i Oure på Fyn, men vi har også salgskontor i Holland, som servicerer vore europæiske kunder.

 

Hvor kommer vores råvarer fra?

Vi har en stor stabil og professionel avlerskare, som år efter år producerer de gode råvarer, som er grundstenen i vores produktion.

 

Produktionen hos avlerne sker i tæt dialog med os for at sikre, at al gældende lovgivning overholdes og for at sikre, at produktionen foregår i henhold til god fremstillingspraksis. En del af vore danske leverandører er GlobalGAP-certificeret, og denne del vil blive større de kommende år.

 

Al produktion foregår efter HACCP-principperne, og virksomheden råder over en række certificeringer, som du kan læse mere om her. Det tæller blandt andet BRC, GlobalGAP, FSSC 22000 mm.

 

Vi vil gerne løse dine udfordringer

Vi er fleksible og dynamiske og er løbende i dialog med vore kunder om evt. nye tiltag, som kan lette deres hverdag. Vi ser forholdet til vore kunder som et partnerskab, hvor opgaver er et fælles anliggende.

 

Klik på undersiderne for at læse mere om vores frost-produkter og frugtsafter, som vi leverer til industri:

 
30.jpg
IMG_1616.jpg
33.jpg
IMG_1570.jpg
16.jpg
00_orskovfoods99.jpg
1.jpg
36_2.jpg
IMG_1344.jpg
IMG_1338-solbær.jpg
12-2.jpg
34.jpg
37_2.jpg
13-2.jpg
12.jpg
13.jpg
IMG_1642.jpg
IMG_1640.jpg
 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport