Orskov Foods logo AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Sundt og smagfuldt

Lige siden 1938 har Orskov Foods opkøbt,

bearbejdet og videresolgt frugt, bær,

juicer og andre sunde produkter.

 
 
 
     
 

Løntapning & private label

 
 

 

På vores fabrik i Ørbæk har vi faciliteterne til at kunne tilbyde løntapning af private label og mærkevarer. Vi kan udvikle produktet sammen med dig eller tappe efter din opskrift. Vi kan desuden håndtere alt fra levering af råvarer til udvikling af emballage og pakning. Og vi kan gøre det hele som en tæt sparringspartner eller uden særlig involvering fra din side. Vi strukturerer samarbejdet efter dine behov.

 

Et væld af muligheder

Vores faciliteter gør det muligt at løntappe alle flydende, konventionelle og økologiske produkter uden kulsyre på glasflasker, rPET og i purepack karton. Vores flasketapperi kan tappe i alle størrelser fra 250 ml til 1.000 ml. Etikettering kan laves både som label og som sleeve og anlægget kan pt. håndtere fire forskellige typer låg; kapsler, skruelåg, twist-off og 38mm PET skruelåg.

 

Hos Orskov Foods kan vi levere præcis den løsning, der passer til dit behov. Hos os har du hele værdikæden fra adgang til og håndtering af råvarer, presning og opbevaring til påfyldning i den ønskede emballage. Du kan se et udvalg af vores mest populære frugtsafter her.

 

Kvalitetssikring

Al vores frugtsaft lever op til EU-lovgivning og vores fabrik i Ørbæk er certificeret FSSC 22000 og økologisk. Vores arbejde er desuden funderet i HACCP-principperne. Find vores certificeringer her og læs mere om vores ansvar her.

 

Vil du høre nærmere om mulighederne?

Kontakt salgschef, Jesper Dalskov-Rasmussen

Telefon: +45 6325 5568 | Mail: jdr@orskovfoods.com

   Glastapperi
 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport