Orskov Foods logo AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Orskov Foods industri

Moderne og alsidig industriproduktion.

Industribær er Orskov Foods

største forretningsområde.

 
 
 
     
 

Orskov Foods S.A

 
 

Produktionen i Polen blev etableret i 1990 og ejes 100% af Orskov Foods. Vi har tre produktionsanlæg i Polen; Zajezierze, Czaplinek & Maków. Hvis du vil vide mere om anlæggenes certificeringer, kan du klikke her.

 

 

Zajezierze (i det sydøstlige Polen)

 

I Zajazierze sorteres og indfryses alle bærsorter, som Polen kan præstere. Fabrikken fungerer som halvfabrikataleverandør til fabrikken i Czaplinek. Den årlige produktion på ca. 8.000 tons indfryses og lagres, hvorefter varerne i løbet af året fragtes til Czaplinek for endelig sortering og pakning.

 

 

Czaplinek (i det nordvestlige Polen)

 

Fabrikken producerer ligeledes alle bærarter, som dyrkes i Polen. Derudover produceres en del grøntsager i form af frosne løg, tomater, græskar m.m. Den årlige produktion på ca. 25.000 tons afsættes til den europæiske fødevareindustri og foodservice.

 

 

Maków (i det sydøstlige Polen)

 

Det seneste medlem af Orskov Foods-familien i Polen. Fabrikken blev overtaget i 2021. Anlægget har en enorm kapacitet til IQF-frysning og køleopbevaring, og sortimentet af produkter, der produceres, er som med de to andre anlæg også alle bærarter, der dyrkes i Polen samt udvalgte grøntsager. Anlægget er også i stand til at blanchere produkter før frysning.

 

 

Hvis du er nysgerrig på yderligere information om vores polske produktionsanlæg, kan du se mere her: www.orskovfoods.pl

 

orskov foods Zajezierze

Orskov Foods Zajezierze

 

orskov foods Czaplinek

Orskov Foods Czaplinek

 

Maków Orskov Foods Polen bærproduktion IQF

 Orskov Foods Maków

 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport