Orskov Foods logo AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Orskov Foods industri

Moderne og alsidig industriproduktion.

Industribær er Orskov Foods

største forretningsområde.

 
 
 
     
 

Frossen frugt

 
 

Vi indfryser bær og frugter til kunder i den europæiske og internationale fødevareindustri. Vi har industriproduktion på vores fabrik i Ørbæk, Danmark, vores tre fabrikker i Polen samt vore ene fabrik i Chile. 

 

Råvarer fra stabile, professionelle avlere

Vi håndterer ca. 65.000 tons bær, frugt og grøntsager hvert år. Dem køber vi primært af danske, polske og chilenske avlere, som hvert år producerer de gode råvarer, som er grundstenen i vores produktion. Vi samarbejder med en stor, stabil og professionel avlerskare - passionerede landmænd med fokus på at dyrke gode råvarer.

 

Vi har flere end 250 avlere på langtidskontrakter. Det sikrer stabil levering til vores kunder. Produktionen hos avlerne sker i tæt dialog med os for at sikre, at gældende lovgivning overholdes og i henhold til god fremstillingspraksis. En del af vore danske leverandører er GlobalGAP-certificeret, og denne del forøges de kommende år.

 

Produktion

Vi råder over det mest moderne produktionsudstyr, og ved hjælp af fleksible produktionsenheder og medarbejdere, kan vi udnytte alle råvarekvaliteter optimalt.

 

Senest 12 timer efter høst leveres råvarerne til fabrikken, hvor de straks lagres ved 0 grader C. Ikke senere end 12 timer herefter forarbejdes og indfryses bærrene, hvorefter de indlagres på vore frostlagre for senere videreforarbejdning. Færdigvarer produceres løbende over året på baggrund af kunders aktuelle behov og specifikationer.

 

Vi leverer alt fra IQF til pureer og saft, mens råvarerne bl.a. kan være blevet scarified, roller pitted, sliced, diced eller rough cut

 

Vil du høre mere om vores frosne frugter? Kontakt gerne:

Salgsdirektør, Bo Møller Andersen

telefon: +45 6325 5562 | mail:bma@orskovfoods.com

 

Key Account Manager, Carsten Mortensen

telefon: +45 6325 5569 | mail:cmo@orskovfoods.com

 
37_2.jpg
13-2.jpg
IMG_1570.jpg
33.jpg
IMG_1640.jpg
30.jpg
00_orskovfoods99.jpg
12-2.jpg
34.jpg
1.jpg
36_2.jpg
IMG_1344.jpg
12.jpg
16.jpg
13.jpg
IMG_1616.jpg
IMG_1642.jpg
IMG_1338-solbær.jpg


 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport