Orskov Foods logo AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Sundt og smagfuldt

Lige siden 1938 har Orskov Foods opkøbt,

bearbejdet og videresolgt frugt, bær,

juicer og andre sunde produkter.

 
 
 
     
 

Procesoperatør til avanceret flasketapperi i Ørbæk

 
 

Har du lyst til at arbejde med vores mest avancerede produktionslinje? Hos Orskov Foods producerer vi frugtbaserede drikkevarer af høj kvalitet, og senest har vi suppleret vores produktion med et topmoderne hot-fill flasketapperi


Vi søger efter en procesoperatør med stort teknisk flair, der kan være med til at sikre driften af flasketapperiet og de drikkevarer, som produceres på linjen. Sammen med et mindre team står du for at løse de daglige opgaver i samspil med fabrikschefen. Ansvarsområder og opgaver tæller blandt andet:

  • drift af flasketapperiet
  • sikring af kvalitet og hygiejne i henhold til vores kvalitetsstyringssystem
  • procesovervågning & driftsprøveanalyser
  • lokalisering og udbedring af fejl ved driftsnedbrud
  • løbende kontrol under produktionen
  • klargøring og rengøring af såvel procesudstyr som området
  • deltagelse i driften af øvrige produktionsområder, herunder tappelinje til kartoner 

Dette kunne være dig:  

Du har solid, hands-on erfaring med procesarbejde. Gerne fra levnedsmiddelproduktion. Du har stor teknisk flair og er effektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil altid gerne levere gode produkter, så du er vedholdende, god til at tænke i løsninger og har overblik - også når det går stærkt. Som person er du kendetegnet ved at være engageret og have gåpåmod. Du træffer velovervejede beslutninger, har sans for samarbejde og så kan du bidrage med godt humør.

  

Vi tilbyder til gengæld: 

Muligheden for at arbejde med et avanceret produktionsanlæg med mono-block filler hos Orskov Foods i Ørbæk. Du får en spændende stilling, der både er udfordrende og afvekslende i en stor fødevarekoncern med korte beslutningsveje. Du vil blive del af et professionelt og positivt team i en virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Og du aflønnes i henhold til kvalifikationer. 

 

Ansøgningsfrist:  

Vi behandler ansøgninger og holder samtaler løbende. Så kom til tasterne og send os din ansøgning hurtigst muligt. Vores fabrikschef, Jesper Nordall Madsen glæder sig til at modtage den på jnm@orskovfoods.com – og han svarer også gerne på spørgsmål på telefon 63 33 11 03. 

 

Om Orskov Foods 

Vi er et produktions- og handelsselskab, der dyrker og leverer frisk, dansk frugt til detailhandlen, indfryser og sorterer bær fra hele verden til industrien samt producerer æblemost og saft til egne og andres produkter. Vi har produktion i Ørbæk og Oure på Fyn samt på tre fabrikker i Polen og en i Chile. Koncernen beskæftiger ca. 350 medarbejdere. Vi har en stor eksportandel og vi omsætter årligt for ca. 450 mio. DKK – svarende til, at vi håndterer ca. 60.000 tons frugt og bær om året. Læs mere på siden her og på ørbækmosteri.dk

 

 

 

æblemost

 

 

 

 

 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport