Orskov Foods AVLERLOGIN OM OS KONTAKT
 
 
   
 
 

Orskov Foods industri

Moderne og alsidig industriproduktion.

Industribær er Orskov Foods

største forretningsområde.

 
 
 
     
 

Business controller med digitalt flair søges

 
 

Brænder du for at arbejde med in-house data, cost controlling og procesoptimering? Kan du lide kombinationen af daglige økonomiopgaver og implementering af digitale regnskabssystemer? Kunne du tænke dig at arbejde i en koncern med driftsselskaber i flere lande, hvor du kan hjælpe kolleger på tværs? Så er du måske den kandidat, vi leder efter. 

 

Hos Orskov Foods søger vi en controller til at indgå i vores danske økonomiteam på seks personer, der sidder på vores hovedkontor i Oure på Fyn.

 

Det bliver dit arbejde

I tæt samarbejde med dine kommende kolleger og med reference til vores regnskabschef, vil du stå for at løfte vores forskellige regnskabsopgaver på tværs af virksomhedens driftsselskaber og bidrage med indsigt i potentielle justeringer og procesoptimeringer.

 

Dine fokusområder bliver at arbejde med vores in-house data på salg, indkøb og lager, udarbejdelse af forretningsanalyser samt varetagelse af nye, digitale løn- og dokumenthåndteringssystemer. Dertil vil du have medansvaret for controlling af vores datterselskaber i Polen og Chile, hvorfor enkelte rejsedage følger med jobbet.

 

Herudover vil du skulle bidrage med:

  • Afslutning af måneds- og årsbalancer i driftsselskaberne
  • Optimering og vedligeholdelse af vores økonomisystemer Business Central samt PowerBI.
  • Budgettering og budgetopfølgning 

Det kunne være dig

Med i bagagen har du erfaring fra en lignende stilling og en relevant teoretisk uddannelse indenfor økonomi eller revision. Du er velbevandret på engelsk og digitalt. Det er en klar fordel, hvis du mestrer programmer som Business Central, Power BI og Excel. Som person er du analytisk og struktureret, samtidig med at du er selvstændig, initiativrig og udstyret med et godt humør.

 

Det får du til gengæld

Vi tilbyder en spændende stilling med masser af udfordringer og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer. Hos os vil du selv få rig mulighed for at forme dit job. Er du parat til at gribe de bolde, der bliver kastet op, får du også mulighed for at prøve kræfter med dem.

 

Det skal du gøre nu

Jobbet er med tiltrædelse hurtigst. Vi afholder samtaler løbende. Så kom hellere til tasterne i en fart og send os din ansøgning. Henning Frederiksen glæder sig til at modtage den på mail hfr@orskovfoods.com. Vil du vide mere om jobbet, så vil vores regnskabschef, Robert Nikolajsen gerne uddybe, hvis du ringer på tlf. 63 25 55 57.

 

Det siger dine kommende kolleger

”Jeg er altid glad for at møde på arbejde. Det har jeg gjort nu i 14 år her. Vi har en dejlig arbejdsplads med søde kolleger. I økonomiteamet løfter vi opgaverne i flok og har god sparring. Virksomheden udvikler sig konstant. Derfor får vi også løbende nye, spændende opgaver - og der er altid plads til gode ideer” – Inge, Book keeper

 

”Jeg kan godt lide den balance, vi har mellem faste økonomiopgaver og de nye spændende opgaver, som kommer med virksomhedens løbende udvikling. I økonomi er vi gode til at hjælpe og overlappe hinanden. Det giver en dejlig fleksibilitet. Og så er jeg glad for den afslappede og hyggelige omgangstone, vi har” – Danni, Controller

 

Om Orskov Foods

Orskov Foods A/S er et produktions- og handelsselskab, der dyrker og leverer frisk, dansk frugt til detailhandlen, indfryser og sorterer bær fra hele verden til industrien samt producerer æblemost og saft til egne og kundernes produkter. Vi har produktion i Oure og Ørbæk på Fyn, men har også to fabrikker i Polen og en i Chile. Koncernen beskæftiger omkring 350 medarbejdere. Vores eksportandel er stor og vi omsætter årligt for ca. 450 mio. DKK. Det svarer til, at vi håndterer ca. 65.000 tons frugt og bær om året. Læs mere på www.orskovfoods.com.

 

Hent jobopslaget som PDF her.

 

 
     
 
 
   
 
  Uptime-IT ApSKontrolrapport